Видавнича діяльність – 2020

Кобзарство

Українське кобзарство: методико-біографічні матеріали / [уклад. Н. О. Кліменко]; КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва». – К., 2020. – 45 с.

Матеріали із циклу «Земля з українськими думками», до ювілеїв: Кравченко-Крюковського Івана Григоровича, Василя Варченка, Остапа Вересая, Василя Нечепи, Григорія Кожушко. Містять біографічну, бібліографічну, методичну інформацію.

.Завантажити save_file_disk

Обложка 1 Майстри української народної творчості: методико-біографічні матеріали / [уклад. Н. О. Кліменко]; КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва». – К., 2020. – 32 с.

Матеріали із циклу «Земля з українськими думками», до ювілеїв: Галини Данилюк, Марії Гоцуляк, Марії Ралко, Івана Остафійчука, Параски Власенко, Катерини Білокур, Олександра Бахматюка, Сусанни Сміян. Містять біографічну, бібліографічну, методичну інформацію.

.Завантажити save_file_disk

 изображение_viber_2020-03-13_10-46-40  Лікар приписав – літератор записав : рекомендаційний анотований список літератури: книги про лікарів і медицину, до Всесвітнього дня здоров’я / уклад. Л. О. Соколовська; КЗ КОР Київська обласна бібліотека для юнацтва. – Київ, 2020. – 23 с..Містить добірку книг, присвячених професії лікаря, медицині, медичним відкриттям. Видання містить допоміжні покажчики: авторів і назв творів, та додатковий список творів, які також присвячені даній темі але на даний час відсутні в фондах бібліотеки. Видання адресоване бібліотечним працівникам, читачам бібліотеки та всім хто шукає, що почитати..Завантажити save_file_disk
Обложка рубежі слави Рубежі слави: патріотично-краєзнавчі матеріали / [уклад. Н. О. Кліменко]; КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва». – К., 2020. – 92 с...Матеріали створені до відзначення Дня пам’яті та примирення, Дня перемоги над нацизмом у Другій світовій війні. Методична частина містить рекомендації для бібліотекарів та інших працівників культури.  Видання буде корисним для викладачів, учнівства, студентства та всіх поціновувачів мистецтва..

.Переможець Всеукраїнського конкурсу методичних видань “Фонтан ідей у бібліотечних виданнях”.

Завантажити save_file_disk

 

 изображение_viber_2020-04-14_11-43-55  «Є злочин гірший, ніж спалювати книжки – не читати їх» : Інформаційно-бібліографічний огляд : до 100-річчя з дня народження американського фантаста Рея Бредбері / уклад. Л. О. Соколовська; КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва». – Київ, 2020. – 30 с. 
Огляд містить біографію та аналіз творів американського письменника-фантаста Рея Бредбері. Зацікавлять читача уривки інтерв’ю з письменником та фільмографія екранізацій. Видання має бібліографію творів Р. Бредбері наявних в фондах КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва».
Видання адресоване бібліотечним працівникам, літературознавцям, вчителям, учням та всім хто цікавиться творчістю Рея Бредбері.
.Завантажити save_file_disk
 Обложка списка  Ретроспективний список видань бібліотеки: 1986-2020 : бібліографічні матеріали / [уклад. Кліменко Н. О. ] ; КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва».  ̶  К., 2020.  ̶  33 с.Матеріали укладені до 40-річчя Київської обласної бібліотеки. Містять список методичних, біобібліографічних, інформаційних та ін. видань бібліотеки починаючи з 1986 до 2020 року. Видавнича методична робота бібліотеки представлена по роках та за алфавітом. Завантажити save_file_disk
 изображение_viber_2020-10-01_14-17-07 Добрі знамення американських богів : огляд творчості: до 60-ти річчя з дня народження англійського фантаста Ніла Геймана / уклад. Л. О. Соколовська; КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва». – Київ, 2020. – 23 с.Огляд містить біографію та аналіз творів англійського письменника-фантаста, автора книг для дітей і дорослий, графічних романів і коміксів, а також сценаріїв до фільмів та телешоу – Ніла Геймана. Видання має список використаних і рекомендованих джерел, та бібліографію творів Н. Геймана наявних в фондах КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва». Завантажити save_file_disk