Журавель Ірина

АНКЕТА

1. Журавель Ірина Михайлівна;

2. 16.08.1990 року народження, м. Сквира, Київської обл.

3. Навчалася у Сквирському ліцеї, у 2014 р. закінчила Київський національний університет ім. Т. Шевченка, кафедра  «Фольклористики».

4. У 2020-2021 році брала участь у літературних інтернет-конкурсах «Серпневі цілунки літа», «Кольори кохання», та «Дивосвіт червня»   організовані групою facebook «Слово єднає серця»,  за що отримала дипломи учасника та переможця, а також, за результатами конкурсу – публікувалась у збірнику віршів «Серпневі цілунки літа».

5. Член літературного об’єднання «Сузір’я», м. Сквира; з 2018 року – член  Новомосковського літературного об’єднання  «Вільна ліра», активний учасник художньої самодіяльності.

6. Переможець літературного інтернет-конкурсу «Дивосвіт червня» (2021 р.)

7. Поезія.

8. У 2019 році публікувалась у літературних збірниках: «Ліхтар»  – третій збірник літературного товариства імені Ярослава Потапенка, де зібрані твори молодих українських літераторів; «Музыка дождя» – збірка поезії і прози, до якої увійшли твори членів 10 літературних об’єднань Донецької, Луганської, Дніпропетровської областей та авторів із Чернігова, Мелітополя, Староконстантинова, Хмельницької області, Кіпру. Публікувалась на сайті Міжрегіональної спілки письменників та Конгресу літераторів України “Свій варіант”, а також в поетичних часописах: «Лірник» та «Рында». За результатами інтернет-конкурсів  публікувалась у збірниках віршів «Серпневі цілунки літа» (2020) та «Дивосвіт червня (2021).

9. –

10. –

11.  irazhuravel1608@gmail.com