Як зірка в небі – Україна в серці

20220822_115808До Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України

Щорічно 23 серпня наша Держава відзначає День Державного Прапора України, а 24 серпня – найбільше державне свято – День Незалежності України.

На вшанування багатовікової історії українського державотворення, державної символіки незалежної України та з метою виховання поваги  юнацтва та молоді до нашої історії та  державних символів  у КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва» розгорнута книжкова виставка і проводяться бесіди з читачами «Як зірка в небі – Україна в серці». Видання, які представлені на виставці знайомлять користувачів з багатовіковою історією України, визначними особистостями, а також  взаєминами українців і кримських татар.

Для українців свобода і гідність завжди були основоположними цінностями. Вони спонукали до боротьби за незалежність. Сьогодні незалежність України – запорука вільного розвитку держав і народів Європи і головна перешкода для російського імперіалізму, який намагається політично, економічно та духовно поглинути Україну. Нині в умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну ми продовжуємо боротьбу за власну свободу та незалежність.

20220822_115751

20220822_120254