Щоквартальний перегляд нових надходжень у НБУ ім. Ярослава Мудрого

P102080621 березня 2018 року в Національній бібліотеці  України імені Ярослава Мудрого відбувся щоквартальний перегляд нових надходжень до спеціалізованого фонду з питань бібліотекознавства, бібліографознавства та суміжних наук. Перегляд відвідали завідуюча відділом комплектування та  каталогізування документів Яворська Н.В. та провідний редактор Михайлова І.А. з метою ознайомлення з новими методичними матеріалами, використанням їх в подальшій роботі, та наданні практичної  і методичної допомоги районним та сільськім бібліотекам області.  

Працівники ознайомились з новими методико-бібліографічними документами, що регламентують діяльність бібліотек: Професійне досьє бібліотекаря: Інформаційно-методичний бюлетень; Ярмарок бібліотечних іновацій: Формування громадянської позиції, національної  свідомості, культури і духовності; Патріотичне виховання у шкільних бібліотеках: методи та підходи (методичні рекомендації), в яких  висвітлено основні напрямки та форми роботи шкільної бібліотеки, розглянуті питання комплектування книжкових фондів літературою національно-патріотичного  спрямування.  Видавнича діяльність державної та обласних бібліотек України для юнацтва та молоді,- ДБУЮ: К; 2017

У відділі наукової організації бібліотечних процесів завідувачкою сектору організації професійної освіт, Солуніною Людмилою Павлівною, були надані ґрунтовні  консультації з питань формування та організації бібліотечних фондів. Також у межах перегляду працівники КЗ КОР «КОБЮ» мали можливість ознайомитись з цікавою виставкою художніх робіт молодих митців віком від 5 до 16 років «Просто небилиці 2017».

P1020795P1020813

P1020802P1020808P1020805P1020804