Чому треба вивчати англійську мову?

Якщо англійська мова не є вашою рідною мовою, то слід задуматися про те, що почати вчити цю мову в якості другого. Є, принаймні, п’ять причин, чому вам необхідно вчити англійську.

Інструкція
 
1. Якщо ви любите подорожувати, то варто вже зараз всерйоз задуматися про вивчення англійської. Англійська мова стоїть на третьому місці за кількістю носіїв мови після китайського та іспанської. Англійською говорять в таких країнах як США, Нова Зеландія, Великобританія, Канада і Австралія. Знаючи англійську, ви зможете без проблем орієнтуватися закордоном. Ви будете з легкістю спілкуватися з персоналом в готелі і розуміти покажчики, інформаційні табло та оголошення в аеропортах і на вокзалах, адже велика кількість такої інформації подається англійською мовою.
 
2. Англійська – це мова ділового спілкування. Знання англійської мови збільшує ваші шанси отримати роботу в міжнародній компанії або компанії, яка співпрацює з іншими країнами. Графа у вашому резюме про те, що ви знаєте англійську мову, відразу приверне увагу вашого потенційного роботодавця. Знання англійської дозволить вам без проблем контактувати з колегами з інших країн, відвідувати міжнародні галузеві виставки та конференції.
 
3. Всі голлівудські фільми знімаються англійською мовою. Ви зможете без проблем дивитися фільми, слухати музику і читати будь-яку англійську літературу, будь то класика або сучасний твір, в оригіналі. Це заощадить вам досить велику кількість часу, тому що вам більше не потрібно буде чекати, поки ваш улюблений фільм, серіал або книгу переведуть на ваш рідну мову. Ви не будете відволікатися на субтитри при перегляді фільмів і зможете краще розуміти той чи інший твір, адже при перекладі може втрачатися деяка частина сенсу.
 
4. Вивчення такого іноземної мови як англійська допоможе тренувати вашу пам’ять. Варто звернути увагу і на те, що велика кількість фахової літератури, а також наукових досліджень публікується саме англійською мовою. Якщо ви хочете бути в курсі останніх відкриттів і досягнень у вашій професійній області, вам необхідно знати англійську мову.
 
5. Ще одна з важливих причин для того, що б почати вивчати англійську мову – це простота і доступність навчання цій мові. На даний момент існує величезна кількість різних матеріалів, які допоможуть швидко вивчити англійську. Ви можете займатися за допомогою самовчителів, вибрати он-лайн курс, найняти викладача, який є носіям мови, для приватних уроків по скайпу, а також просто відвідувати курс англійської мови в вашому місті.