Тепло сердець – для дорогих захисників

688b3f0e77b75e6eae9042e4f0d686c7-d4suiw3В переддень великих свят – Дня захисника України, Дня українського козацтва та благодатного свята Покрови Пресвятої Богородиці, 13 жовтня у Тарасівському НВК відбулася літературно-музична композиція «Тепло сердець – для дорогих захисників» за участю школярів НВК, заступника директора з виховної роботи Юшковець Т.В., завідувачки Тарасівської бібліотеки-філіалу № 34 Броварської ЦБС Науменко Г.В.

Діти святково оформили актову залу малюнками та плакатами, створеними власноруч, а також підготували вітальні листівки, квіти для почесних гостей.

На урочистий захід завітали земляки, учасники АТО: Боковня В. І., Кочін А.В. та Герасименко І. В.

Святковий концерт було розпочато «козацьким розділом» – хлопці виразно розповідали вірші, гуморески, пісні та майстерно виконали танок «козачат». Бадьорого настрою присутнім надав виступ найстарших «козаків» – виконання похідної пісні «А ми з козацької родини…».

Другу частину концерту було розпочато читанням сучасних поезій про війну, виконанням пісень «Камуфляжне серце» та «Плине кача по Тисині» Хижняк Євгенією, донькою трагічно загиблого учасника АТО. З надією на щасливе майбутнє проспівали пісні «Ми будемо жити щасливо…» та «Серцем до серця» учениці-старшокласниці. З вуст дітей звучали щирі слова подяки тим, кому «вітер війни по душах мете…» та побажання «…щастя й здоров’я. Хай збуваються мрії, покинуть тривоги, хай завжди буде мир на землі!»

Завершилася зустріч із захисниками України спілкуванням за чашкою чаю. Дуже приємно, що проведення спільних святкових заходів Тарасівського НВК разом з сільською публічною бібліотекою стали вже традиційними у Тарасівці.

5

3

1

2

4