ПИСЬМЕННИКИ ВІТАЮТЬ БІБЛІОТЕКУ

kobu40-e1581939474234Шановні друзі, ми продовжуємо приймати вітання від письменницької інтелігенції. Сьогодні нам надійшов лист від молодої поетеси, актриси, театрального режисера  Альони  Євтушок (Длугунович) .

Альона Володимирівна – лауреатка літературних премій, брала участь у конкурсах на кращу гумореску «Золотий гусак» та у ІІІ фестивалі комедійного мистецтва ГАШОТЮ-2017.  Має спеціальну відзнаку за кращу гумореску.  Вона – член літературних спілок та об’єднань, зокрема була в літературному об’єднанні «Дивосвіт».

Подаємо текст вітання від Альони Євтушок (Длугунович).

Скільки себе пам’ятаю, книги – мої вірні супутники: на роботі, вдома, у подорожах.maxresdefault

Читаю з 5 років, а у 8 вперше стала читачем бібліотеки. З того часу й досьогодні я дружу з бібліотеками, дарую їм свої книги, проводжу презентації, беру активну участь в мистецьких заходах.

Традиційно для багатьох людей бібліотека – це книгозбірня. Але для мене вона – особливий культурний острівець, на якому гуртуються письменники, художники, режисери та інші представники творчих професій. Бібліотеки збирають навколо себе творців, відкривають нові імена в літературі. Тому я переконана, що навіть в епоху інтернету бібліотечні заклади мають зберегтися, як культурні осередки, які підтримують “живе” спілкування автора та читача.

Дуже вдячна колективу вашої бібліотеки за цікаві проекти, які ви організовуєте, за креативність, за сучасність і сміливість іти в ногу з часом, використовуючи інформаційні технології, за щирість, доброзичливість і гостинність. Щиро вітаю з 40-річним ювілеєм! Многая літа!

З повагою, поетеса, актриса і театральний режисер, Альона Євтушок (Длугунович).

 

Пані Альона, дякуємо за вітання та бажаємо Вам нових творчих досягнень.