Обласний фотомарафон «Бібліотечна молодь в об’єктиві»

LOGO2014-1Обласний фотомарафон “Бібліотечна молодь в об’єктиві”

12 серпня вся Україна та світ святкують Міжнародний день молоді. Це справжнє свято натхнення, енергії й запалу, самоствердження та романтики. Міжнародний днем молоді має свою мету – нагадати про роль молодих людей у розвитку та побудові світу, а також у вирішенні різних завдань в усіх країнах.

Користуючись Законом України «Про культуру», Законом України «Про бібліотеки та бібліотечну справу», Розпорядженням Кабінету Міністрів України від 23 березня 2016 р.  № 219-р  «Про схвалення Стратегії розвитку бібліотечної справи на період до 2025 року  «Якісні зміни бібліотек для забезпечення сталого розвитку України», планом роботи Управління культури Київської облдержадміністрації, Київська обласна бібліотека для юнацтва ініціювала проведення Обласного фотомарафону «Бібліотечна молодь в об’єктиві» (до Міжнародного дня молоді, та до 90-річчя утворення Київської області).

Мета фотомарафону – популяризація роботи бібліотечних закладів ОТГ Київщини, що обслуговують юнацтво та молодь.

Наразі Обласний фотомарафон «Бібліотечна молодь в об’єктиві» завершився. Ми дякуємо всім, хто взяв участь у заході.

Бажаємо молоді Київщини та всієї України миру, перспектив і нових звершень, відмінних цілей і незгасних надій,  успіхів у втіленні сміливих планів та справ!

Запрошуємо до перегляду медіа презентації «Бібліотеки Київщини під час війни»!