Міністерство культури та інформаційної політики України оголосило три конкурси на здобуття премій у галузі культури та мистецтв (подання до 1.11.2021)

0dc7819c934ae22de0c46Про це міністерство повідомляє у Телеграмі. МКІП спільно з Державним агентством України з питань мистецтв та мистецької освіти проводить конкурси на здобуття премії: імені Михайла Дерегуса за визначні графічні твори, імені Катерини Білокур за найкращий твір народного мистецтва, імені Шолом-Алейхема за кращі літературно-мистецькі твори, які популяризують духовно-культурні надбання українського та єврейського народів та сприяють поширенню позитивного іміджу України у світі.

Документи для здобуття премії слід направляти на адресу Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти (вул. Б. Грінченка, 1, м. Київ, 01001).

Переможці отримають грошову винагороду у 20 тис. грн.

Документи, необхідні для здобуття премії, слід подати до 1 листопада 2021 року на адресу Державного агентства України з питань мистецтв та мистецької освіти (вул. Б. Грінченка, 1, м. Київ, 01001).