Міжнародний фонд культурного розмаїття оголошує конкурс проєктів на отримання фінансової допомоги

channels4_profileМіжнародний фонд культурного розмаїття (МФКР), заснований відповідно до статті 18 Конвенції про охорону та заохочення розмаїття форм культурного самовираження 2005 року, оголошує конкурс проєктів на отримання фінансової допомоги.

Заявки можуть подавати:

  • державні органи/установи;
  • неурядові громадські організації (неприбуткові громадські організації, що діють у сфері культури або супровідних галузях);
  • міжнародні неурядові організації (неприбуткові громадські організації, що діють у сфері культури або супровідних галузях та зареєстровані в країнах-учасницях Конвенції про охорону та заохочення розмаїття форм культурного самовираження 2005 р.).

Проєкти, які отримують підтримку МФКР, стимулюють структурні зміни у суспільстві шляхом:

  • впровадження або розробки політики та стратегій, які мають безпосередній вплив на створення, виробництво, поширення та доступ до розмаїття культурних товарів, послуг та діяльності;
  • зміцнення людського та інституційного потенціалу державного сектору та громадських організацій, спрямованих на розвиток регіональних культурних та креативних індустрій.

 

Сума фінансування: 100 000 доларів США максимально.

Період реалізації: 12 – 24 місяці.

Мова подання заявки: англійська чи французька.

Кінцевий термін: 15 червня 2022 року.

Корисні посилання:

Для отримання додаткової інформації звертайтесь, будь ласка, до відділу міжнародного співробітництва та протоколу Міністерства культури та інформаційної політики України, контактна особа – Галина Малініна (malinina.h@mkip.gov.ua).

ДЖЕРЕЛО