Книжкова виставка до Дня знань “Читай.UA” в Українському домі

logoШановні друзі!

31 серпня – 3 вересня запрошуємо Вас прийняти участь в книжковій виставці до Дня Знань «Читай.UA», яка відбудеться в Українському Домі, за адресою м. Київ, вул. Хрещатик, 2.

Виставка проводиться згідно Указу Президента України № 47/2017 Про рішення Ради національної безпеки і оборони України «Про Доктрину інформаційної безпеки України».

На виставці буде широко представлено літературу на будь-які смаки та уподобання – дитячу, учбову, художню, наукову, довідкову, історичну, краєзнавчу, подарункові видання за ціною виробника, альбоми про мистецтво, антикварні книжки, періодику, музичну літературу.

У програмі виставки заплановано багато цікавих заходів та зустрічей, зокрема:
- громадський діяч, підприємець, викладач бізнес-шкіл kmbs та LvBS Валерій Пекар проведе вечір української ділової літератури
- ветеран АТО, офіцер спецназу Максим Музика з прем’єрною презентацією роману «Позивний»
- політичний експерт, історик, журналіст Євген Магда з презентацією нової книги «Гібридна агресія Росії: уроки для Європи», та багато інших.

На урочистому відкритті виставки відбудеться вручення дипломів лауреатам премії Кабінету Міністрів України ім. Лесі Українки за літературно-мистецькі твори для дітей та юнацтва 2016 року.

Любителям солодощів пропонуємо відвідати «Фестиваль морозива» – свято, на якому буде по-особливому цікава программа для дітей: атракціони, змагання, аквагрим, татуювання та боді-арт, інтерактивний ігровий майданчик. А також: майстер класи з рукоділля, виготовлення швидкого домашнього морозива та його дегустація, ляльковий театр, фото-зони та багато-багато інших цікавих подій.
Запрошуємо всіх бажаючих до участі у книжковій виставці!
Від видавництв та авторів чекаємо цікавих автограф-сесій та презентацій нових видань!
На Ваш запит надамо більш детальну інформацію.
Умови участі та заявку друкуйте з офіційного сайту виставки www.bookexpo.in.ua

З повагою,

Ключник Наталія,
ТОВ «ТДС-Експо»
Тел./факс (044) 285-73-49