Детективи Жана-Крістофа Ґранже

изображение_viber_2021-07-13_15-46-06#бібліотекар_рекомендує

#що_почитати

Багато з нас люблять детективи і в цьому нема нічого дивного. Психологи називають детективи «казками для дорослих». На їхню думку, історії, написані в цьому жанрі, допомагають людині відволіктися від внутрішніх страхів  і виконати дивовижну книжкову подорож від загадки і невпевненості до розгадки і стабільності. Якщо ви бажаєте відволіктися від буденності, любите психологічні трилери, повні загадок і таємниць, поліцейські розслідування і ще не знайомі з творчістю Жана-Крісто́фа Ґранже́, то ці книжки для вас.

Ці детективи захоплюють і не відпускають до останньої сторінки, неможливо відірватися, письменник тримає в напрузі протягом всієї книги. Сюжети різноманітні, яскраві, розв’язка непередбачувана. Але цей письменник не для ніжних і чутливих.

Без названияЖан-Крісто́ф Ґранже́ — французький письменник, журналіст, автор коміксів та сценарист. Він працює у незвичному як для француза жанрі — трилер, завдяки чому зробив собі ім’я та здобув популярність у Сполучених Штатах. Тривалий час як журналіст-фрилансер співпрацював з багатьма відомими періодичними виданнями. Свій журналістський досвід Ґранже використав при написанні романів, які будучи за жанром гостросюжетними детективами, часто торкаються важких тем міжнародного тероризму, політичного екстремізму, сумнівної діяльності окультних організацій.

В фондах нашої бібліотеки є три книги Жана-Крісто́фа Ґранже́: «Багряні ріки», «Пасажир», «Земля мертвых».