Вітання від Президента України

kobu40-e1581939474234На зйомки проєкту  «Святкування 90 років від дня народження Ліни Костенко», які відбувалися у КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва», завітав  Президент України Леонід Макарович Кравчук. Нагадаємо, що організотором заходу була директор Вишгородського історико-культурного заповіднику Литовченко Влада Володимирівна, а  співорганізаторами виступили  директор  Ржищівського археолого-краєзнавчого музею Людмила Степанівна Карпенко та директор КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва», Заслужений працівник культури України Галина Йосипівна Сорока.IMG_2228

Сьогодні ми публікуємо текст вітання від Президента України Л.М. Каравчука, який написаний у Журналі відгуків та пропозицій:

«Київській обласній бібліотеці для юнацтва, її чудовому колективу, захопленим людям зичу успіху, злагоди, порозуміння, добра, здоров’я. Хай щастить в усьому.»

кравчук 002

 

Шановний Леонід Макарович, колектив Київської обласної бібліотеки для юнацтва щиро дякує за вітання та зичимо Вам здоров’я, добра та розквіту нашої незалежної України.