Вмій захистити свої права! (з досвіду роботи Баришівської ЦБС)

Матеріал поданий без змін

129637718_3781005658631734_4614621802706622394_o (1)З  2017 року бібліотеки Баришівської ЦБС відділу культури та туризму Баришівської селищної ради    співпрацюють з Баришівським бюро  правової допомоги  в  рамках реалізації  Всеукраїнського проєкту «Я маю право».

В бібліотеках Баришівської  громади  оформлені  інформаційні викладки книг та матеріалів Міністерства юстиції України, проводяться заходи по праву з запрошенням  спеціалістів Баришівського бюро  правової допомоги.

 Проєкт «Я МАЮ ПРАВО​!» реалізується Міністерством юстиції у співпраці з системою безоплатної правової допомоги, територіальними органами юстиції, за підтримки юридичних компаній, міжнародних донорів та партнерів. Його мета – підвищити рівень правової культури населення, поінформованість громадян щодо їхніх  конституційних  прав   та обов’язків, можливості їх реалізації та захисту.

В Баришівську центральну бібліотеку для дорослих на правову інформіну

«Як захистити свої права?» завітала головний спеціаліст Баришівського бюро правової допомоги В.М. Петренко. Вона розповіла про дію системи  безоплатної правової допомоги. Система з надання безоплатної правової допомоги працює для того, щоб кожна людина мала можливість захистити свої права. Це дієвий та ефективний механізм, який дає можливість захистити  свої  права  кожному.

Зустріч пройшла в рамках акції «16 днів проти насильства», тому Валентина Миколаївна зупинилась таких компаніях проєкту «Я МАЮ ПРАВО» «Стоп  насильство» та  «Стоп булінг».  

Зав. методично-бібліографічним відділом

Баришівської ЦБС

Лавріненко Н.І.

Переглянути відео події можна за посиланням