Творча зустріч з письменником

IMG_7313

 Матеріал поданий без змін

Вже давно стало доброю традицією запрошувати письменників на гостину в літературну світлицю. Ми радіємо з того, що список почесних гостей нашої бібліотеки, до якої завжди спішать небайдужі до українського  слова люди, поповниться ще одним відомим та цікавим іменем.

30 січня у Києво-Святошинській центральній районній бібліотеці для дорослих відбулася творча зустріч з письменником Сергієм Саєнко.

 Сергій Саєнко – член Національної спілки письменників України, лауреат Київської обласної літературної премії імені Григорія Косинки. У своєму доробку він має надруковані оповідання «Конверсія», «Доказ», поему «Два Тараси», збірки поезій «Віддзеркалення». Автор роману «Ловець вітру». Лауреат І ступеня в номінації «Проза» та переможець у номінації «Поезія. Власний стиль» Боярського міського фестивалю ім. В. Самійленка. Переможець у номінації «Приз симпатій журі» ІІІ Всеукраїнського конкурсу-фестивалю «Крылатое созведие» (м. Харків).

Під час свого виступу автор зачитав уривки з своїх прозових творів. Сергій Саєнко є прекрасним читцем власної поезії, що блискуче продемонстрував у ході зустрічі. Його гумор, жарти, розповіді зі свого життя та та манера спілкування підкорили і не залишили байдужим кожного, хто був присутнім на зустрічі. Свій виступ автор супроводжував відеоматеріалами.

Приємним подарунком для працівників та читачів бібліотеки стали подаровані книги з автографом автора. Учасники охоче брали участь в автограф- та фотосесіях.

Колектив нашої бібліотеки і присутні в залі щиро подякували письменнику за чудово проведений час і побажали Сергію Миколайовичу міцного здоровʼя, довголіття і нових творчих досягень.

IMG_7309

IMG_7305

IMG_7292

IMG_7321