Із Всеукраїнським днем працівників культури та аматорів народного мистецтва!

97326 листопада у Центральному будинку офіцерів Збройних сил України відбулися урочистості з нагоди  Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. Колектив КЗ КОР «Київська обласна бібліотека» був присутній на заході.

В урочистостях взяли участь Міністр культури України Євген Нищук, заступник голови Київської облдержадміністрації Дмитро Назаренко, начальник управління культури, національностей та релігій Київської ОДА Ігор Подолянець, голова Київської обласної організації профспілки працівників культури Тетяна Яковенко.

З вітальним словом до присутніх звернувся Міністр культури України Євген Нищук: «В часи великого реформування, коли наша держава зазнає великої агресії, коли щодня тисячі наших славних воїнів захищають цілісність країни нашу віру в майбутнє рятує титанічна робота людей, які всупереч всьому служать українській культурі, музиці, пісні, танцю, слову, прикладному мистецтву, вишивці, бережуть цю тисячолітню українську історію та їдуть на передову. Дух сили закладений саме в культурі, яка здатна об’єднувати країну і територіальні громади. Я переконаний, що керівництво Київської області усвідомлює те, що бібліотеки, будинки творчості, музичні школи, дитячі гуртки дарують нам добро і любов. Тому в майбутньому потрібно сприяти їх активному розвитку. Адже, культура – це те, що збереже український народ та країну для майбутніх поколінь» – сказав Євген Нищук.

Також від імені голови Київської обласної державної адміністрації Олександра Терещука із професійним святом присутніх привітали заступник голови Дмитро Назаренко та начальник управління культури, національностей та релігій Київської облдержадміністрації Ігор Подолянець,  які побажали усім родинної злагоди, реалізації професійних амбіцій, творчого натхнення, мирного неба.

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм, особистий вагомий внесок у розвиток культури, збереження національних традицій та з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та майстрів народного мистецтва почесними грамотами Міністерства культури України, почесними грамотами Київської обласної державної адміністрації та почесними грамотами і подяками Київської обласної ради було відзначено кращих працівників області у сфері культури та аматорів народного мистецтва.

З концертною програмою перед присутніми виступив Національний заслужений академічний народний хор України імені Григорія Верьовки.

Колектив Київської обласної бібліотеки для юнацтва висловлює щиру вдячність Управлінню культури, національностей та релігій і Національному заслуженому академічному народному хору України імені Григорія Верьовки за приємний і цікавий подарунок та вітаємо Вас зі святом. Бажаємо Вам нових професійних звершень, творчого натхнення, пошуку нових цікавих ідей та втілення їх у життя, надійних партнерів і колег. Бажаємо вам і вашим родинам здоров’я, гарного настрою, щастя і благополуччя.

bdr

bty

btyWP_20181106_004

WP_20181106_009

WP_20181106_011

bmd

bmd

btybty