Щоквартальний відкритий перегляд нових надходжень в Національній бібліотеці України імені Ярослава Мудрого

23eb885b43bebbe4e7d763e20d5fac3b1df3c43f21 березня 2019 року в Національній бібліотеці  України імені Ярослава Мудрого відбувся щоквартальний перегляд нових надходжень до спеціалізованого фонду з питань бібліотекознавства, бібліографознавства та суміжних наук, який відвідали завідуюча відділом комплектування  фондів та  каталогізування документів Яворська Н.В. та провідний редактор Михайлова І.А. з метою ознайомлення  з новими методичними матеріалами і використання їх в роботі та надання практичної  і методичної допомоги  районним, сільським бібліотекам та бібліотекам ОТГ Київської області.  

До Вашої уваги подаємо такі методико-бібліографічні документи, що регламентують діяльність бібліотек:

   Калейдоскоп знаменних дат на 2019 рік, видання Державної бібліотеки України для юнацтва. У виданні подається інформація про ювілеї видатних людей України та світу, що відзначатимуться 2019 року.

    Дати і події 2019, перше півріччя, календар знаменних дат. Видання Національної бібліотеки України імені Ярослава Мудрого, яке виходить двічі на рік. Пропонований випуск присвячено визначним  річницям подій суспільно- політичного, наукового та культурно-мистецького життя України, які відзначатимуться в першому півріччі 2019 року.

   Тека методиста; методичні поради. Децентралізація влади і юнацькі бібліотеки (за матеріалами Всеукраїнського семінару заступників директорів бібліотек “Вплив децентралізації влади на розвиток бібліотек України для юнацтва та молоді“.

  Молодь в українському суспільстві: бібліографічий покажчик. Випуск ДБУЮ.

   На другому поверсі бібліотеки працівники  КЗ КОР  «КОБЮ» ознайомились з цікавою виставкою української ошибани ((живопис без пензля і фарб)  творчого об’єднання “Палітра флори”  ЖИВІ КАРТИНИ, створені журналісткою Тетяною Бердник, дочкою відомого поета-пісняра Іллі Бердника, яка за покликанням душі віддає весь свій вільний час заняттям  улюбленою справою.

dav

dav

dav

dav

edf

edf

edf