Шановні колеги! Передплата “Бібліотечного форуму”

97a84c5df6769ea7dd185fa8ba45bafaeРозпочалася передплата на періодичні видання на 2-ге півріччя 2017 року.

Передплачуйте і підтримуйте професійний журнал «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика» на 2-ге півріччя 2017 року за «Каталогом видань України на 2-ге півріччя 2017 р» ДП «Преса» за передплатним індексом 09923. Електронну версію журналу можна передплатити на CD-ROM, off-line, online у розділі 4 «Електронні видання» того ж каталогу за передплатним індексом 98015. Передплативши журнал до 20 червня 2017 року, Ви зможете отримувати журнал з другого номеру. Якщо Ви маєте бажання отримати попередні номери журналу за будь-який рік, то звертайтесь до редакції.

Передплату можна здійснити у будь-якому поштовому відділенні, а також в інших передплатних агенціях або безпосередньо в редакції журналу. Включайте журнал до списків періодики при проведенні тендерних закупівель.

Українська бібліотечна асоціації є інформаційним партнером журналу «Бібліотечний форум: історія, теорія і практика».

Якщо у Вашій бібліотеці планується конференція, семінар чи інше зібрання для бібліотекарів, то звертайтесь до редакції і ми надішлемо інформаційні візитки про журнал для укомплектування папок учасників. Редакція готова виступати інформаційним партнером бібліотечних заходів з розміщенням логотипа на програмах та банеру на сайті з інформацією про захід і надрукувати  статті про ці заходи та статті окремих учасників. Бібліотекам пропонується, у разі можливості, розміщувати банер на професійний журнал на сайтах книгозбірень.

Запрошуємо авторів до співпраці і пропонуємо надсилати статті, раніше не опубліковані, для публікації відповідно до проблематики журналу та тематики ваших досліджень, теоретичних та практичних напрацювань.

Редакція пропонує послуги: тренінги, майстер-класи, видавничі, рекламні послуги, бібтехніку, безкоштовні юридичні та комп’ютерні консультації. 

Завітайте на сайт журналу http://www.libraryforum.info. На сайті журналу можна завантажити аналітичні бібліографічні описи кожного номера журналу в форматах (DOS RUSMARK, DOS UNIMARK, DOS USMARK, Windows RUSMARK, Windows UNIMARK, Windows USMARK), що допоможе бібліотекам заощадити час на обробці бібліотечного журналу.

Підтримуйте і передплачуйте професійний журнал!

З повагою, Олена Башун, головний редактор журналу

Тел.: (067) 625-36-52, (066) 840-97-83

olenabashun@gmail.com

Інформація розіслана районним і міським ЦБС Київської області.