Фотоконкурс «Родзинки бібліотечної професії»

aHR0cHM6Ly9tb2xvZC51bGEub3JnLnVhL2ltYWdlcy8lRDElOTYlRDElOTYlRDElOTYlRDElOTYlRDElOTZSaWJiZXRfY29sbGFnZS5qcGc

Шановні колеги!

 З радістю повідомляємо про початок щорічного фотоконкурсу від Молодіжної секції УБА. Цього року пропонуємо молодим бібліотекарям України показати себе безпосередньо за роботою – за  допомогою фотографії розкрити особливості та різноманітність бібліотечної роботи, поділитися цікавинками свого професійного життя. Бажано, щоб фотографії відображали яскраві, захопливі, творчі, несподівані моменти бібліотечної роботи.

 ГОЛОВНА УМОВА – Ви повинні бути присутнім на фотографії.

 ПРАВИЛА ФОТОКОНКУРСУ:

До участі в конкурсі допускаються фото на тему «Родзинки бібліотечної професії». Фото повинні бути оригінальними та якісними, відповідати запропонованій темі!

Кращі фотороботи будуть розміщені у банку бібліотечних фотографій МС УБА.

 МЕТА КОНКУРСУ:

Добір кращих світлин молодих бібліотекарів у бібліотеках України для популяризації у мережі Інтернет, видання календаря, створення листівок-мотиваторів та продовження наповнення банку фотографій, стимулювання професійного і творчого зростання бібліотечної спільноти.

 УМОВИ:

1. Кожна робота приймається в електронному вигляді у форматі JPEG, мінімальний розмір фото від 800 Кб. Файли необхідно надсилати на електронну адресу керівника проекту Пікуль Марії (Лисичанська централізована бібліотечна система) masha_s_2003@i.ua

2. Кількість робіт від одного учасника – не більше 3-х (трьох).

3. Участь у конкурсі можуть взяти тільки дійсні члени УБА віком до 35 років.

4. Термін закінчення прийому робіт – 31 серпня 2017 року.

5. Окрім фото необхідно надіслати інформацію про учасника конкурсу: ПІБ, номер членського квитка УБА, місце роботи, посада, контактний телефон, e-mail.

6. Пам’ятайте про авторські права! (обов’язково вказати ім’я автора фото та тему фотосесії).

До участі у конкурсі НЕ ДОПУСКАЮТЬСЯ:

1. Фото, які можуть образити інших учасників конкурсу.

2. Фото рекламного характеру.

3. Фото і кліпарти, викачані з Інтернету: це мають бути Ваші авторські фото.

 Надіслані Вами фотографії будуть модеруватись, після чого будуть опубліковані на сторінці МС УБА в Facebook (при виконанні вищевказаних правил). У разі порушення правил фото буде видалено.

Фотороботи, які пройдуть попередню модерацію, будуть доступні для всіх на сторінці МС УБА у Facebook, де відповідно буде відбуватись відкрите голосування, 6 фоторобіт, які наберуть найбільшу кількість голосів увійдуть до календаря на 2018 рік, і ще 6 робіт будуть відібрані окремо, шляхом закритого голосування адміністрації МС УБА.

Визначення переможців конкурсу відбудеться у період з 1 вересня по 25 вересня 2017 р. (включно).

Організатори мають право використовувати отримані на конкурс роботи з метою популяризації інших проектів Молодіжної секції УБА та наповнення фотобанку Секції.

 aHR0cHM6Ly9tb2xvZC51bGEub3JnLnVhL2ltYWdlcy8lRDAlQjklRDElODYlRDElODMlRDAlQkElRDAlQjUlRDAlQkQuanBn

 * Організатор залишає за собою право не прийняти роботи, що не відповідають загальній концепції і цілям фотоконкурсу.