Співпраця із Національною історичною бібліотекою України

зображення_viber_2020-01-21_12-10-3820 січня 2020   завідувач відділу комплектування та обліку документно-інформаційних ресурсів Національної історичної бібліотеки України  А.М.Бондаренко запросила   завідувача відділу комплектування фондів та каталогізування документів  КЗ КОР КОБЮ Яворську Н.В. відвідати Національну історичну бібліотеку України .    В ході співбесіди А.М.Коваленко проінформувала про сучасний     стан комплектування бібліотеки та запропонувала для нашої установи  книгу Стефанка Томчева “Агресивный юноша”, в якій автор викладає чіткий алгоритм роботи з агресивними молодими людьми.

  НІБУ є всеукраїнським депозитарієм історичної літератури та методичним центром в галузі історико-краєзнавчої діяльності  наукової бібліографії з історії України. Фонд бібліотеки складає понад 800 000 одиниць зберігання. Найстаріша пам’ятка фонду рукописний “Помянник” Києво-Печерської Лаври”. Розташована бібліотека на території Національного Києво-Печерського історико-культурного заповідника.

   НІБУ співпрацює не тільки з вітчизняними, але й зарубіжними інституціями, проводить соціокультурні заходи. Наша бібліотека також долучилась до успішної співпраці з Національною  історичною бібліотекою України.