Підсумкова нарада Таращанської центральної районної бібліотеки

IMG_8859Матеріал поданий без змін

1 лютого в читальній залі Таращанської центральної районної бібліотеки відбулася нарада «Підсумки 2018 року та напрямки роботи бібліотек ЦБС у 2019 році». Відкриваючи нараду, директор ЦБС О.В.Ратушна проаналізувала роботу бібліотечних установ за 2018 рік, детально зупинившись на основних показниках та матеріально-технічному забезпеченні закладів.

З методичними порадами та консультаціями щодо обліку масової роботи, її звітності та відзначення ювілейних і літературних дат року йшлося у виступі завідуючої організаційно-методичним відділом ЦРБ І.С.Мовчан.

Про формування, облік та збереження бібліотечних документів розповідала методист по книжкових фондах Завальна В.М.

Бібліограф І кат. Т.М.Бекарюченко акцентувала увагу присутніх на краєзнавчій та довідково-інформаційній роботі в бібліотеках. Також вона ознайомила з планами у видавничій діяльності на поточний рік.

Бібліотечні працівники дитячої та центральної районної бібліотек до Року Єдності з нагоди 100-річчя від дня проголошення Акту воз’єднання УНР та ЗУНР провели для колег майстер-клас у формі історичної години «Тісніше станьмо, сильні духом, під прапором єдині», яка відбулася днями раніше, як загальноміський захід в районній книгозбірні.

Цього ж дня на арт-зустріч до бібліотечних працівників завітала місцева художниця І.Глухенька, яка розповіла про відкриття в собі таланту до малювання та ознайомила зі своїми творчими доробками.

IMG_8863

IMG_8875

IMG_8889