Презентація книги Андрія Костюченка «Странные люди городского типа»

26_янв_115 лютого 2018 року у КЗ КОР «Київська обласна бібліотека для юнацтва» відбулася зустріч-бесіда із київським письменником, сценаристом, журналістом Андрієм Костюченком, а також  видавцем «Друкарського двору Олега Федорова» – Олегом Федоровим, які презентували книгу «Странные люди городского типа».

Захід відвідали активні користувачі нашої бібліотеки та студенти І курсу Київського національного університету культури і мистецтв. Ведуча заходу, завідуюча відділом обслуговування користувачів О.О. Шмідт познайомила читачів із творчістю письменника.

Під час зустрічі з молоддю Андрій Костюченко розповів про свою журналістську діяльність, про літературні рубрики у журналах та на телебаченні: «Великие сказочники», «Нобелевские чтения» та інші.

Учасники заходу спілкувалися з автором та видавцем, і слухали художні замальовки із презентованої книги, їх поезію.

Андрій Костюченко – по­ет і   про­за­їк, кі­но­сце­на­рист, гу­мо­рист, жур­на­ліст, своя лю­ди­на на               те­ле­ба­чен­ні та ра­діо. А ще він — ав­тор, учас­ник і про­дю­сер гу­мо­рис­тич­них та му­зич­них ве­чо­рів у Бу­дин­ку ак­то­ра та в ба­га­тьох ки­їв­ських клу­бах. Ан­дрій Кос­тю­чен­ко, окрім то­го що є блис­ку­чим      ав­то­ром у   різ­них жан­рах, ще вва­жає­ть­ся знав­цем при­ро­ди ко­міч­но­го і до­теп­но­го.

Він народився в Києві, закінчив Київський державний університет імені Тараса Григоровича Шевченка, за спеціальністю математик. Андрій Костюченко – член Міжнародної Асоціації  письменників, Національної спілки журналістів України, Міжнародної Федерації журналістів.

А ще, він – ве­ду­чий сто­рі­нок гу­мо­ру в різ­них ви­дан­нях, ав­тор сце­на­рію кі­но­ко­ме­дії   «Ху­тор­ські   при­страс­ті», про­дю­сер і учас­ник ав­тор­ських ве­чо­рів, гу­мо­рис­тич­них ви­сту­пів і му­зич­них про­грам у     ки­їв­ських клу­бах, га­ле­ре­ях, арт- і книж­ко­вих кав’­яр­нях, також є автором віршів, прози фраз в багатьох періодичних виданнях.

Насамкінець цікавої зустрічі наші читачі отримали в подарунок від автора книгу «Странные люди городского типа», журнал «Радуга» з його творами.

P80215-154648

P80215-154615

P80215-152053

P80215-155127P80215-155215

IMG_3350