Перегляд новинок «Бібліотечному фахівцю»

   37040_800x600_11-00921 березня 2017 року в Національній бібліотеці  України імені Ярослава Мудрого відбувся  перегляд нових надходжень до спеціалізованого фонду з питань бібліотекознавства, бібліографознавства та суміжних наук, який відвідали завідуюча відділом комплектування та обробки літератури Яворська Н.В. та провідний редактор Михайлова І.А.

   Працівники ознайомились з новими методико-бібліографічними документами, що регламентують діяльність бібліотек:

 «Бібліотека  -  територія інтелектуальної комунікації – від витоків до сьогодення» (Матеріали Науково-практичної конференції  Житомирської обласної  універсальної бібліотеки) Висвітлюються актуальні проблеми бібліотечної справи на Житомирщині.

  Ярко У.Б.- Інформатика та комп’ютерна техніка». Висвітлені основні поняття з комп’ютерної техніки.

  Калейдоскоп  знаменних дат на 2017 рік. Видання Державної  бібліотеки України для юнацтва.

  Михайло  Грушевський – український історик європейського значення. Видання Державної бібліотеки України для юнацтва. Бібліографічний покажчик.

  «Ми любим Вас всіх та найдужче – свою Україну». Революції гідності присвячується. Методико-бібліографічні матеріали. Видання адресоване бібліотекарям, освітянам, історикам, широкому колу користувачів і присвячене майданівцям, уродженцям свого краю.

 Бачинська Н.А., Салата Г.В. Бібліотекознавство, – КНУКІМ,2016. У книзі висвітлюється історія та теорія бібліотечної справи.

    В межах перегляду надавались ґрунтовні  консультації головним методистом  науково-методичного відділу Національної бібліотеки України  імені Ярослава Мудрого Лагутою Людмилою Вікторівною з питань  формування та списання бібліотечного фонду та ознайомлення  з інструкцією по інвентаризації бібліотечного майна.

    На другому поверсі НБУ цікаво було ознайомитись з виставкою художніх робіт Полтавець-Гуйди Оксани Вікторівни – заслуженого художника України, живописця, педагога, автора історичних пейзажів, натюрмортів, монументальних панно.  

P1010811   P1010817   P1010813   P1010827P1010821