Ми можемо більше

SAM_9504Матеріал поданий без змін

І-ий Ірпінський дитячо-юнацький форум М18

30 листопада за підтримки Ірпінської міської ради у нашому місті пройшов Ірпінський дитячо-юнацький форум М18 «Менші 18 –ми можемо більше!» – це громадсько-освітній проект партиципації дітей і молоді та формування їхньої активної громадянської позиції, підвищення політичної обізнаності завдяки діалогам з політиками і владою, презентації та підтримці суспільно значущих дитячих і молодіжних проектів та ініціатив.

Ключові події форуму пройшли у Ірпінській міській раді: відкриття форуму, уроки лідерства від депутатів, тематичні дискусійні панелі з депутатами, зірковий гість. На центральній площі міста всі охочі взяли участь у селфі-квесті «Я люблю Ірпінь» та флешмобі.

У Ірпінській центральній міській бібліотеці та міській бібліотеці для дітей відбулася «Палітра можливостей для молоді: тренінги, майстер-класи, політичні ігри, турніри». Зокрема, пройшли: «М18 – як бізнес-профі!», тренінг «Як знайти роботу своєї мрії? Як працюють сучасні компанії і за якими співробітниками вони полюють?», майстер-клас «Промова на мільйон або мистецтво публічного виступу» тощо.

SAM_9490

SAM_9493

SAM_9494

SAM_9533

SAM_9536

SAM_9538

SAM_9542