Зустріч із Василем Шклярем

shkliar-vasyl-mykolayovych_2У неділю, 26 листопада в заповненій вщент читальній залі Богуславської районної бібліотеки, відбулася довгоочікувана зустріч із легендарним письменником, твори якого користуються шаленою популярністю, перекладені на кілька мов світу та швидко розходяться великим тиражем (через що їхнього автора називають “батьком українського бестселера”), – Василем Миколайовичем Шклярем.

У читальній залі “батька українського бестселера” вітали й інші запрошені гості – видавець Юрій Любченко, який передав районній бібліотеці тринадцятитомник творів Левка Лук’яненка, академік АН Я.С. Яцьків, професор Б.М. Романюк, меценат П.І. Головатенко, член Національної спілки театральних діячів України В.Я. Василенко, директор музею історії Богуславщини Т.В. Куценко. Вітали і щасливі від цієї події директор Богуславської ЦБС Добровольська Г.С. разом із своїми колегами. На заході були присутні більше 100 осіб, серед яких читачі, працівники бібліотек та гості, які приїхали за сотню кілометрів заради зустрічі з автором.

Квітами обдарували і головного помічника письменника – його першого критика й читача – дружину Валентину Миколаївну, яка весь час скромно сиділа в затишному куточку читальної зали.

 І після закінчення заходу, що тривав майже 3 години, читачі, серед яких було багато молоді, ще довго не відпускали шанованого гостя, вишикувавшись у чергу за авторським підписом на тільки-но придбаних книгах.

DSC_0402

DSC_0330DSC_0354

DSC_0391