Земля у твоїх долонях

297202_1 З метою виховання у підростаючого покоління бережного ставлення  до прекрасного дивосвіту природи , що нас оточує, для старшокласників Ставищенської НВК №1 працівники Ставищенської центральної районної бібліотеки провели годину спілкування «Земля у твоїх долонях». Зустріч була приурочена Міжнародному дню Землі, святу єднання народів планети у справі захисту навколишнього середовища і збереження тих щедрот і природних ресурсів, якими наділила нас природа.

Про історію і необхідність відзначення цього свята розповіла бібліотекар Дишлюк О. І. Запрошений на захід завідуючий сектором цивільного захисту Ставищенської РДА Куліджанов В.В. ознайомив учнів  з екологічними проблемами Ставищенського регіону.

Старшокласники Рурак Катерина, Яценко Ірина провели презентацію відео «Екологічні проблеми природо використання» та наголосили на  участі старшокласників НВК №1 у вирішенні екологічних проблем.Старшокласники переглянули відеофільм «День Землі» та ознайомилися з літературою на тему «Земля у твоїх долонях».

IMG_3226

IMG_3233

IMG_3237