Запрошення на Свято Подяки для людей з інвалідністю, дітей сиріт та самотніх громадян похилого віку!

maxresdefault 23 вересня 2018 року за підтримки Київської міської державної адміністрації відбудеться грандіозний всеукраїнський захід – Свято Подяки.Кожній людині час від часу необхідно чути слова які надихають, особливо якщо історіями своїх перемог поділяться люди, чий успіх досягнув світових масштабів! Цього року гостями Свята Подяки будуть світові зірки: актор Голлівуду – Стівен Болдвін, чемпіон світу з боксу – Менні Пакьяо, відомий британський співак – Мартін Сміт.Організатори заздалегідь розпочали підготовку до цього свята. Одним з найважливіших завдань, яке ми ставимо перед собою  є  безпечне, комфортне та зручне розташування поважних гостей заходу, а саме:
- всіх громадян, які мають інвалідність;
- дітей сиріт;
- самотніх громадян похилого віку, а також осіб, що їх супроводжують.

Для цієї категорії людей передбачена спеціально відведена зона, яка буде облаштована зручними сидіннями та іншими зручностями – безпосередньо перед сценою та біля КМДА (Київської міської державної адміністрації, вул. Хрещатик, 36).

Вхід до зони для поважних гостей та осіб, що супроводжують їх  безкоштовний, але буде здійснюватись при наявності спеціального пропускного браслету, який ми надішлемо Вам на найближче до Вас відділення Нової Пошти – безкоштовно! Для того, щоб отримати безкоштовний пропускний браслет, необхідна обов’язкова попередня реєстрація! Для цього Вам необхідно внести до реєстраційної форми дані про себе, та особи, що Вас супроводжує (якщо вона необхідна) або групи людей вказаних категорій, яку Ви запросили.

Форма індивідуальної реєстрації (1 особа + 1 особа, що супроводжує) знаходиться за цим посиланням:

Форма реєстрації для групи осіб знаходиться за цим посиланням:
Звертаємо Вашу увагу на те, що кількість місць в зоні для поважних гостей обмежена, тому не зволікайте, реєстрація триватиме до 19 вересня!
Важлива інформація про захід:
Захід відбудеться: 23 вересня (неділя).
Місце проведення: м. Київ, вул. Хрещатик, 36 (біля Київської міської державної адміністрації).
Час проведення: 18:00 – 22:00, просимо звернути увагу – рекомендований час для прибуття до зони для поважних гостей з 16:30 до 17:30.Якщо у Вас виникли запитання, або Ви потребуєте допомоги при заповненні реєстраційної форми, надсилайте листи на e-mail: sviatopodyaki@gmail.com або звертайтесь за телефонами:
067-411-33-99 - Ігор;
097-675-18-04063-725-01-56 - Юлія.

Подробиці події:
Для організаторів є дуже важливим, щоб Ви мали змогу отримати задоволення та приємні враження від заходу! Прийдіть та надихніться для наступного кроку на шляху до своєї мрії! З нетерпінням очікуємо на зустріч з Вами!З повагою,
організаційний комітет Свята Подяки.