Відрядження у Києво-Святошинську ЦБС

IMG_60808-9 листопада 2017 року заступник директора з науково-методичної роботи Т.І. Василькевич,  завідуюча відділом обслуговування  О.О. Шмідт та провідний бібліотекар О.В. Уланович  Київської обласної бібліотеки для юнацтва здійснили планове відрядження у Києво-Святошинську централізовану бібліотечну систему з метою  вивчення діяльності та надання методичної і практичної допомоги за темою «Використання національних традицій у патріотичному вихованні молоді».

В умовах, що продиктовані нелегким сьогоденням бібліотекарі Києво-Святошинської ЦБС приділяють велику увагу таким завданням національно-патріотичного виховання юнацтва та молоді: утвердження в свідомості та почуттях юних особистостей патріотичних цінностей, переконань і поваги до культурного і історичного минулого України; виховання поваги до державних і народних символів; формування толерантного ставлення до інших культур і традицій; наслідування прикладів великих патріотів, їх ставлення до рідного краю, до матері, до рідного слова. З цією метою у бібліотеках були проведені народознавчі години «Українська народна вишивка», «Не забудь криницю коло дому…»; година спілкування «Без верби і калини немає України»; літературно-музичні свята «І прийдуть до тебе три празники в гості»; «Українські вечорниці» та багато інших.

У процесі робочої поїздки фахівці Київської обласної бібліотеки для юнацтва відвідали  бібліотеки-філії сіл Гореничі, Петрушки, Гурівщина.

IMG_6016

IMG_6019

IMG_6030

IMG_6041

IMG_6071

IMG_6110

IMG_6154

IMG_6162

IMG_6175

IMG_6203

IMG_6217

IMG_6252