Відрядження в Бучанську міську бібліотеку для дорослих

P102037418 жовтня 2017 року завідуюча відділом комплектування та каталогізування  документів  Яворська Н.В. та провідний редактор відділу Михайлова І.А. відвідали Бучанську  міську бібліотеку для дорослих з метою перевірки формування та використання книжкового фонду з питань національно-патріотичного виховання юнацтва в умовах суспільних змін. 

Національно-патріотичному вихованню в Бучанській міській бібліотеці приділяється достатня увага за допомогою різноманітних форм і методів роботи.  На юнацькій  кафедрі оформлені оригінальні книжково-ілюстративні виставки, приурочені до відзначення історичних, державних свят і подій в Україні.

    Популяризується  література національно-патріотичної тематики, яка допомагає молоді усвідомити власну причетність до свого народу, навчитися розуміти  його життя в усіх проявах історії та культури,  традиціях і мистецтві, побуті і звичаях, мові і художніх ремеслах.

     В цьому питанні  Бучанська бібліотека тісно співпрацює з батьками, педагогами, відділом культури та спорту  Бучанської міської ради, що дозволяє значно розширити  арсенал форм і методів національно-патріотичного виховання.


P1020348

P1020368

P1020370

P1020358

P1020375