Реалізація проекту “Сім чудес Київщини”

55454482Шановні колеги! У 2017 році Центром творчості дітей та юнацтва Київщини започатковано освітньо-виховний проект «Сім чудес Київщини» (НАКАЗПРОЕКТ) з метою виховання в учнівської та студентської молоді почуття патріотизму шляхом їх залучення до створення актуальних і змістовних ресурсів інформації про історичні, культурні, природні скарби Київщини; підвищення привабливості області як туристичного регіону шляхом популяризації продуктів дослідницької, творчої, пошукової, природоохоронної роботи дітей.

Просимо долучитися до реалізації проекту та активізувати пошуково-дослідницьку роботу з дітьми та учнівською молоддю, зокрема за цьогорічним напрямком «Народні майстри Київщини».

Активна участь вихованців та учнів буде відображено у рейтингу навчальних закладів області. Автори кращих інформаційних матеріалів будуть відзначені  грамотами.

Для кращої організації пошукової роботи за напрямом цього року «Народні майстри Київщини» пропонуємо юним дослідникам-краєзнавцям «Картку народного майстра».

Картки народних майстрів та фото до них просимо надсилати до відділу спортивного туризму у краєзнавства КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» (ctduk_tyrustu@ukr.netдо 29 грудня 2017 року. Телефон для довідок: (04563)9-09-90.

У квітні 2018 року, під час щорічної обласної краєзнавчої конференції учнівської «Київщина – мій заповітний край» буде презентовано карту Київської області із зазначенням інформації про народних майстрів. А також будуть відзначені активні учасники проекту.

Джерело