Баришівська ЦБС: «Ми славим мужність і подвиг ваш»

P1160941(Матеріал подано без змін)

Година мужності «Ми славим мужність і подвиг ваш»

14 березня 2019 року  у читальному залі Баришівської районної бібліотеки  для дорослих для учнів 11-а класу Баришівської ЗОШ ім.М.Зерова (класний керівник Юхименко С.А.)  проведено  годину мужності  «Ми славим мужність і подвиг ваш»,  приурочену  Дню українського добровольця.

Зав.відділом обслуговування  Шапоренко Г.О. та провідний бібліотекар  Черватюк С. А. розповіли про мужність  та героїзм добровольчих батальйонів: «Донбас», «Азов» , «Правий сектор», «Золоті ворота», «Київська Русь» та волонтерський рух  Баришівського  об’єднання «СОБР».

Своїми спогадами армійських буднів  поділився доброволець, учасник АТО, наш земляк   Анатолій Григорович Дронгаль  «2 березня 2014 року залишив підприємницьку діяльність і подав заяву до військкомату з проханням відправити його у зону АТО, але йому  у мобілізації відмовили. Та це не зупинило патріота України. І вже 15 травня  Анатолій Григорович  воює в Українській армії, а через два місяці заступник 34 батальйону».

Не залишили  байдужими читачів його хвилюючі розповіді про бойових побратимів та нагороди, які одержав ризикуючи своїм життям, захищаючи кордони нашої Батьківщини.

Присутні познайомилися з книжковою виставкою «Козацький дух у нас в крові!»

Провідний бібліотекар відділу  обслуговування  Захарченко С.П.

P1160942P1160944